DIERENPENSION ROERMOND

Home / Hondenpension

Hondenpension

dierenpension

Dierenpension Roermond is alle dagen van het jaar geopend, ook op zon- en feestdagen, voor zowel pension als dagopvang.

De verblijven

Alle honden hebben hun eigen verblijf uitgezonderd meerdere honden uit hetzelfde huishouden die liever samen willen blijven of honden die expliciet graag in continue gezelschap van een andere hond én onderling goed verdraagzaam zijn. Alle verblijven zijn zeer royaal van afmeting, betegeld en voorzien van vloerverwarming.

Graag een eigen mand, deken en speeltjes meebrengen want het is voor de hond fijn als hij tijdens het verblijf iets bekends, iets vertrouwds met de geur van thuis, bij zich heeft. Kussens met bolletjesvulling kunnen wij uit veiligheidsoverwegingen niet toestaan. Bij het meebrengen van een eigen mand, kleed of kussen dient u er wel rekening mee te houden dat wij deze niet gewassen mee terug kunnen geven en dat spullen stuk kunnen gaan. Speeltjes met piepgeluiden kunnen wij helaas ook niet toestaan.

Uitlaten

Drie maal per dag worden de honden uitgelaten in de uitlaatweides en honden die goed met elkaar overweg kunnen, kunnen samen in de speelweide.

Voeding

Tweemaal daags krijgen de honden brokken van het merk Royal Canin. Na de voeding volgt altijd een rustperiode, ook om de kans op maagdraaiing te verkleinen. Indien uw hond een speciaal dieet volgt of andere wensen heeft tav voeding dan kunt u dit zelf meebrengen. Gaarne in voldoende hoeveelheden in geschikte en werkbare verpakking/porties/eigen voerton met eigen maatbeker. Eigen gewenste traktaties, tussendoortjes of extra’s mag u ook gerust meebrengen.

Honden in dagopvang krijgen geen voeding tenzij onderling anders afgesproken, uiteraard wel een lekker beloningssnoepje of een extraatje.

Medicatie

Indien medicatietoediening noodzakelijk is dan ook gaarne in voldoende hoeveelheid meegeven met duidelijke instructies en gemerkt op naam.

Brengen en ophalen pension (verblijf met overnachting)

Brengen en ophalen van de hond kan op met elkaar afgesproken tijd. Indien u uw hond na 12.00 uur komt ophalen berekenen wij hiervoor een half tarief extra.

Brengen en ophalen dagopvang (verblijf zonder overnachting)

Brengen en ophalen op afgesproken tijdstip. In principe krijgt een hond in dagopvang geen maaltijden aangeboden tenzij anders is afgesproken.

Betaling

Voorafgaand aan het verblijf ontvangt u de factuur, u betaalt dus vooraf per bankoverschrijving. Tijdens het verblijf gemaakte onvoorziene kosten (bijvoorbeeld medicatie, consult dierenarts of verlenging van het verblijf) worden achteraf in rekening gebracht.

Overig

Mocht blijken dat er reden tot verdenking van een ongedierte-, worm- of parasitaire infectie is, dan zal uw hond een betreffend medicament toegediend krijgen welke achteraf in rekening gebracht wordt evenals een eventueel consult door de dierenarts en andere kosten tengevolge van extra verleende zorg of extra genomen maatregelen.